Butikk og produkter!

Å lage mat med gull

15 enkle oppskrifter som alle inneholder min gylne gurkemeieblend. Her finner du smoothies, enkle middagstilbehør og noen herlige desserter! Betal med kort eller Vipps til 555289. E – boken sendes rett til din epost! (NB. Husk epost adresse)!

35.00 Kr

Gyllen gurkemeieblend

Gurkemeie har blitt brukt som en naturlig smertelindring i tusener av år. Med sin naturlige betennelsesdempende effekt er gurkemeie et fantastisk tilskudd i kostholdet. For at gurkemeie skal oppnå sin fulle effekt i kroppen trenger det et hint av svart pepper. Derfor inneholder denne miksen både pepper, ingefær, kanel og kardemomme. En perfekt blend for en aktiv kropp. Alle ingrediensene er økologiske og kjøpt via Økoland v/Klepp. Mitt tips til deg er å blande 1 liten teskje gyllen gurkemeieblend med 3dl havremelk eller melk etter eget ønske. Varm opp latten i en gryte eller miks den i en blender og tilsett isbiter. Du kan også bruke krydderet på samme måte som du bruker vanlig te. Ha 1 – 2ts gurkemeieblend i en stor tepresse og fyll opp med vann og 1dl melk. Husk å blande godt før du drikker! Du kan gjerne bruke blenden i middagen eller i banansmoothien. Min gylne gurkemeieblend kan både brukes av voksne og barn. Kan betales med kort/ PayPal eller Vipps til 555289. Betaler du med vipps må du huske adresse hvis du ønsker at jeg sender til deg. Frakt kommer med et tillegg på 50kr.

125.00 Kr

Din guide til en sunnere hverdag!

I denne eboka vil du finne herlige oppskrifter som gir både glød og energi i en hektisk hverdag! Les også om hvilke produkter jeg bruker hver eneste dag og hvilke velvære tips som kan være nyttige å ta med seg. Er du interessert i en ukesmeny kan du finne en variert og velsmakende middagsmeny i denne boka. Kjøpes med kort/ PayPal/ Vipps. Husk å skrive ned email. Når du har fullført kjøpet sendes boka til din email og du kan laste den ned.

85.00 Kr

 

Advertisements