Mine podkast favoritter

Hei fine deg og god tirsdag!

I dag deler jeg noen av mine podkast favoritter. Jeg elsker å starte dagen med en god dose inspirasjon. Disse podkastene inspirerer meg til å bli en bedre person, ta mer bevisste valg og minner meg på å nyte øyeblikket.

 • A life of greatness
 • Rich Roll Podcast
 • The school of greatness
 • On purpose
 • Joe Wicks
 • The Happy Pear
 • Be Well By Kelly
 • Feel better Live more
 • Healthier together
 • Deliciously Ella

Jeg har også en podkast som heter Mandagsmagi. Den finner du på Spotify og Apple podcast. Ønsker deg en nydelig dag videre!

Hvordan du kan booste immunforsvaret denne høsten! Mandagsmagi

Jeg elsker holistisk helse og naturmedisin, men kjenner også godt til fordelene med vestlig medisin. I dagens episode tar jeg for meg viktigheten av et godt immunforsvar, særlig nå som høst og vinter står for tur. Hør mer om viktigheten av D vitamin og et fargerikt kosthold!  @mariahaugland.no  mariahaugland.no 
 1. Hvordan du kan booste immunforsvaret denne høsten!
 2. Når frykten styrer showet
 3. Visualisering
 4. Plant frøet ditt i god jord
 5. Skap en magisk atmosfære i ditt eget hjem

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.