5 kjappe mattips uke 35!

God mandag fine deg!💛

Her skinner sommersola som aldri fÞr og jeg mÄ Êrlig innrÞmme at jeg elsker det! NÄr sensommeren blir lang er det ekstra fint Ä nyte hÞstvÊret nÄr det slÄr inn. Her i mitt distrikt er det ofte hÞst / vÄr Äret rundt sÄ jeg tar gjerne til takke med sol og sommer litt til. I dag deler jeg 5 fine oppskrifter du enkelt kan lage ila uken.

SUKKERFRI MUSLI, OPPSKRIFT her.

RED CURRY KYLLINGSUPPE, OPPSKRIFT her.

Processed with VSCO with a6 preset

BANANKAKE, OPPSKRIFT her.

Processed with VSCO with a5 preset

STEKTE FISKEBOLLER I TOMATSAUS, OPPSKRIFT her.

Processed with VSCO with a5 preset

HONNINGGLASERT KYLLINGSALAT, OPPSKRIFT her.

Processed with VSCO with a5 preset

Da hĂ„per jeg at du kan ta med deg noe enkle mattips denne uken! Ha en flott kveld videre!💛

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.