Ukesmeny 8 – 14 april

Heisann og god søndag!💛

Håper helgen din har vært strålende! Her har vi utnyttet sol og finvær til det fulle og nå ser jeg frem til en ny uke med nye muligheter. I dag deler jeg en enkel og velsmakende ukesmeny og jeg håper at du kan finne litt herlig inspirasjon!

MANDAG: 

Lettvint kyllinggrateng, oppskrift her

TIRSDAG: 

Baconsurret laksefilet, oppskrift her

Processed with VSCO with a5 preset

 

ONSDAG + TORSDAG:

Speltpizza med karbonadedeig, oppskrift her

FREDAG:

Fargerik sashimisalat, oppskrift her

Processed with VSCO with a6 preset

LØRDAG:

Havrepannekaker med ferske bær, oppskrift her

Processed with VSCO with a5 preset

SØNDAG:

Fiskeburger med ertestuing, oppskrift her.  

Processed with VSCO with a5 preset

 

UKENS DIGG: 

Is med frosne bær og avokado, oppskrift her

Processed with VSCO with a5 preset

 

UKENS SMOOTHIE: 

Smoothiebowl med kalde blåbær, oppskrift her

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en flott søndagskveld!💛

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.