Fristende smoothie bowl

Heisann og god torsdag!💛

I dag deler jeg min favoritt frokost om dagen, nemlig en næringsrik smoothiebowl! Jeg elsker smoothies da du kan hive oppi alt av herlige næringsstoffer og gi kroppen et ordentlig boost! I denne smoothien finner du sunt fett, masse smak og en “ut av denne verden” topping kombinasjon. Get ready!

Processed with VSCO with a5 preset

Når jeg spiser frokost foretrekker jeg helst å lage smoothiebowls da jeg føler de er mer mettende. Jeg tror det har noe med konsistensen å gjøre, de er mye tykkere enn vanlig smoothie og du kan toppe dem med ekstra ingredienser. Uansett så er dette en frokost som kickstarter dagen din. Med disse ingrediensene vil kroppen din holde seg mett, stabil og full av energi utover morgentimene.

Du trenger: 

1/2 avokado 

1/2 frossen banan eller noen biter frossen mango for en søtere smak 

1 neve spinat 

1ss cottage cheese

1dl havremelk

Til toppingen: 

Skivet banan

Peanøttsmør 

Chiafrø 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du:

(Jeg lager smoothiebowls med en stavmikser da jeg synes det er enklere enn å blende)

Ha alle ingrediensene i en beholder og mos med en stavmikser. Evt blend det i en blender hvis du foretrekker det.

Topp med peanøttsmør, revet kokos, skivet banan.  

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en flott kveld!💛

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

One thought on “Fristende smoothie bowl

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.