Ukesmeny 25 – 31 mars

Heisann og god søndag!💛

Håper at helgen din har vært fin og at du gleder deg til en ny uke! I dag deler jeg en ny ukesmeny og jeg håper at du kan finne litt sunn inspirasjon til den kommende uken. Jeg for min del synes det er supert å planlegge sånn ca hva vi skal ha til middag, det gjør både hverdagen og handlingen mye enklere.

MANDAG:

Superenkel lakseburger, oppskrift her

Processed with VSCO with a5 preset

TIRSDAG: 

Grønnsakssuppe, oppskrift her.

Processed with VSCO with a5 preset

ONSDAG: 

Pitabrød med ovnsbakt laks og omelett, oppskrift her

Processed with VSCO with a5 preset

TORSDAG: 

Enkel omelett med grønnsaker, oppskrift her.

Processed with VSCO with a5 preset

FREDAG: 

Kyllingburger med pesto og mozzarella, oppskrift her.

Processed with VSCO with a5 preset

LØRDAG: 

Blomkålspizza, oppskrift her

Processed with VSCO with a5 preset

SØNDAG: 

Speltlompequesadillas, oppskrift her.  

Processed with VSCO with a5 preset

UKENS DIGG: 

Tropisk cottage cheese, oppskrift her.

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en flott søndagskveld og en super uke!💛

 

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.