Ukemeny 18 – 24 mars

God kveld!💛

Håper at søndagen og helgen din har vært helt fantastisk. Her har vi storkost oss med masse digg mat, filmer, familiebesøk og en liten tur i svømmehallen. Nå har ungene akkurat truffet puta og denne mammaen er klar for å planlegge en ny uke.

Når jeg planlegger uka tenker jeg ofte på hva vi skal lage til middag. Hvordan ser uka ut, hva står på kalenderen osv… I dag tenkte jeg å dele en ukemeny for første gang her på bloggen. Kom gjerne med tilbakemelding om dere synes slike innlegg er gøy! Da kan jeg gjerne fortsette å inspirere dere med kjekke middagsmenyer.😃

MANDAG: 

Fiskeboller i fløtesaus, oppskrift her.

Processed with VSCO with a5 preset

TIRSDAG + ONSDAG 

Grønnsakslasagne, oppskrift her.

Processed with VSCO with a5 preset

TORSDAG: 

Fiskeburger med potetstappe, oppskrift her

Processed with VSCO with a5 preset

FREDAG: 

Lompequesidillas med mangosalsa, oppskrift her

Processed with VSCO with a5 preset

LØRDAG: 

Nostalgiske speltpannekaker, oppskrift her

Processed with VSCO with a5 preset

SØNDAG: 

Chili sin carne med lompechips, oppskrift her

Processed with VSCO with a5 preset

UKENS SNACKS: 

Søte daddelbomber, oppskrift her

Processed with VSCO with a5 preset

Da håper jeg du kan finne litt inspirasjon til den kommende uka! Ha en fin kveld videre!💛

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.