Lavkarbovennlige rundstykker!

Heisann og god onsdag!💛

I skrivende stund er jeg en smule irritert fordi Instagram har klikket h e l t😩 Andre som opplever det samme problemet? Tydeligvis er det en greie i store deler av verden og min konto klarer ikke å laste opp/ få ut stories eller kommentere noe som helst. Så her får vi bare ta tålmodigheten i bruk og vente på at det ordner seg! Forhåpentligvis klarer jeg å få ut en “NewPost” alert til deg slik at du kan få med deg denne superenkle oppskriften!

Processed with VSCO with a5 preset

I akkurat disse rundstykkene har jeg tilsatt litt revet Norvegia i deigen. 

For ja – denne oppskriften er så innmari enkel min venn. Its basic, easy and everything good! Altså her står jeg på kjøkkenet opptil flere ganger i uka og lager på disse digge rundstykkene. De smaker så godt med favorittpålegget eller en god dasj med syltetøy. Her snakker vi kveldskos på høyt nivå🤓

Jeg elsker å lage min egen melmiks, dvs at jeg blander sammen forskjellig mel og korn og maler det i foodprossessoren. Det er helt genialt og det gjør det mye enklere å lage god bakst. Har du for eksempel glutenallergi er det smart å lage din egen blanding. Da vet du akkurat hva som er i og du kan gjøre baksten din super næringsrik.

Og forresten – det var dere lesere som stemte frem denne oppskriften! Hadde det på følelsen – rundstykker lave på karbo + fulle av næring må jo være en vinner😉

Processed with VSCO with a5 preset

Here you go:

50g havregryn 

40g gresskarkjerner 

20g sesamfrø 

20g chiafrø 

100g mandelmel 

1ss sukrin gold 

1ts bakepulver 

2 egg

3ss cottage cheese 

Slik gjør du: 

Sett ovnen på 220 grader. 

Mål opp de tørre ingrediensene og ha dem i en foodprossessor eller blender. Miks til alt er blandet godt sammen. 

Ha egg og cottage cheese i en bolle og mos med en stavmikser. Ha de tørre ingrediensene oppi og bland godt. 

Form til små boller og ha dem over på et stekebrett. (Jeg fikk 10stk). Stekes midt i ovnen på 220 grader i 15 minutter. 

Processed with VSCO with a5 preset

Da ønsker jeg deg en superfin kveld videre!💛

 

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.