Karamellpudding uten melk og sukker

*Reklame*
Innlegget er delvis sponset av Sunniva @gryr 

Hei på deg og god lørdag!💛

I skrivende stund sitter jeg med min andre kopp kaffe. På lørdag er alt lov og da unner jeg meg alltid litt ekstra koffein (og kanskje en sjokolade) i løpet av morgentimene. Lørdag er definitivt en av mine favoritt dager og jeg nyter dagen med hele familien. Ingen planer på agendaen – vi gjør det vi har lyst til og føler for.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

I dag deler jeg en *vann i munnen* oppskrift etter min mening – karamellpudding. Andre som elsker denne desserten? Karamellpudding minner meg om mormor og familiesammenkomster. Ingen konfirmasjon uten, eller hva? Tradisjonelt sett lages karamellpudding i en stor brødform med masse deilig saus. Ofte toppes den med kremfløte og annen pynt. Jeg har laget en ny versjon, en karamellpudding uten hvitt sukker og melkeprotein. Er det mulig tenker du? Ja, her skal du få oppskriften på en lettere dessert som passer perfekt som et sukkerfritt alternativ på kakebordet.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Har du melkeallergi eller må du gå på melkefri diett så kan du kose deg med denne desserten uten bekymringer.

Processed with VSCO with a5 preset

Kopi av Hvem er du?

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en nydelig lørdag!💛

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.