Avokado “majones”

Hallo og god mandag!💛

Jeg elsker mandager, men akkurat denne mandagen startet litt tungt. I går kjente jeg en aldri så liten forkjølelse snike seg innpå meg og da var det bare til å ta med seg ingefærte og iPad i senga (sovnet ca 20:30). Var med godt mot i morges og kledde på meg treningstøy, men måtte rett og slett kaste inn håndkleet å lytte til kroppen. Noen ganger trenger man en ekstra hviledag og da er det viktig å være god mot seg selv og bare slappe av.

Når det er sagt har jeg kost meg på kjøkkenet i dag og lagd masse mat. Middagen ble en rask og enkel fiskerett – grillet ørret med mango. Superdigg og supersunt! Me like💛 Jeg elsker å ha diverse tilbehør til middagen, og i dag mikset jeg sammen en fantastisk god avokado majones. Kjempe frisk og herlig på smak. Passer nok supert til både kjøtt, kylling og diverse tacoretter;-)

Processed with VSCO with a5 preset

Grab this💛

1 stor avokado 

1/2 kork hvitvinseddik

Saften fra 1/2 sitron eller lime

Et dryss løkpulver

Et godt dryss hvitløkskrydder

1 liten klype havsalt

1 klype sort pepper

2ss vann

2ss olivenolje

Ha alle ingrediensene i en mikser og bland godt sammen. Oppbevares i en krukke med lokk i kjøleskapet. (Opptil 3 dager).  

LOTSOFLOVE💛

 

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

One thought on “Avokado “majones”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.