Frokostskål med bjørnebær

Hallo og god lørdag!💛

I går fikk jeg flere spørsmål angående frokosten min så da tenkte rett og slett å dele innholdet i den med deg! En superenkel frokost som er rask å lage.

Processed with VSCO with a5 preset

Here you go:

3ss cottagecheese

2ss gresk yoghurt (bruker den med kokossmak)

1 neve blåbær

1 neve bjørnebær

Chiafrø, havregryn og kokosflak

Kanel

Fibersirup gold

Do this:

Ha cottage cheese + yoghurt i en skål. Miks den godt sammen. Topp med resten av ingrediensene.

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en nydelig helg!💛💛💛💛

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.