Lettvinte chiapannekaker

God søndag!🌸

Her har du en kjapp og enkel oppskrift på noen herlige chiapannekaker. Honningen gir dem en god sødme og chiafrøene bidrar med litt ekstra omega 3 + nyttige næringsstoffer.

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger🌸

2 egg

1ts honning

2ss matolje 

1dl helmelk

60g siktet speltmel 

40 g mandelmel (evt 50g speltmel) 

1ts bakepulver

1ss chiafrø 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du🌸

Pisk sammen egg, honning, matolje og melk. Bland sammen alt det tørre og ha i røra. La røra svelle noen minutter før du steker pannekakene på medium varme i litt smør. Jeg fikk 8 mellomstore kaker av denne røra. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en fin søndagskveld!🌸

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.