Easy Peasy fiskeburger

God kveld!💛

Her har jeg akkurat fått to små i seng og gjett om jeg er klar for litt egentid i o´den store sofaen😌 Klara er inne i en fase (håper jeg) der leggetid er alt annet enn innafor. Vi snakker raseriutbrudd på høyt nivå. Uansett, tiden frem til leggetid er hakket mer idyllisk og i dag har vi laget en skikkelig lettvint fiskerett. Ungene fikk minifiskekaker og speltpasta med avokadokrem, mens denne dama lagde seg en aldri så liten fiskeburger i en fei! Perfekt og rask middag når jeg er alene med kidsa!

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger💛

1 pakke mini fiskekaker 

Evt 1 fiskeburger 

Speltpasta 

Isbergsalat 

Processed with VSCO with a5 preset

Til avokadokremen 

1 avokado 

1ss gresk yoghurt/ 1ss creme fraiche 

1/2 bunt hakket koriander 

Saften fra 1/2 lime 

Salt & pepper

1 liten ts spisskummen 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du💛

Sett på vann til pastaen. Ha alle ingrediensene til avokadokremen i en liten foodprossessor og miks alt sammen. Sett til side. 

Ha pasta i det kokende vannet og stek fisken som anvist. 

Finn frem isbergsalat og ha på en tallerken. Ha over fiskeburgeren og dander med avokadokrem og gjerne litt grov sennep. 

Bland speltpastaen med resten av avokadokremen og skjær opp fiskekakene i passe størrelse. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en flott kveld videre!💛

 

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.