Sukrin marsipan med sjokoladetrekk

Heisann og god søndag!❤️

Titter bare innom for å gi deg et aldri lite juletips. Jeg elsker marsipan, særlig marsipanbrød dekket med sjokolade. Med tanke på at marsipan inneholder mye sukker har jeg prøvd å finne et lettere alternativ. Med marsipan fra funksjonell mat lager du et sunnere julegodt på nulla komma niks.

Du trenger❤️

1 pakke sukrin marsipan 

1 pakke Vill mørk melkesjokolade 

Revet kokos 

Slik gjør du❤️

  1. Del opp marsipanen i 12 og form dem til små pølser/ brød. 
  2. Legg dem gjerne på et bakebrett eller rist. 
  3. Smelt sjokoladen på svak varme og pensle marsipanen med sjokoladen når den er ferdig. 
  4. Strø over kokos. 
  5. La marsipanbrødene ligge på benken en liten stund før du setter dem kaldt. 
  6. Oppbevares i en liten kakeboks i kjøleskapet. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ha en nydelig tredje søndag i advent!❤️

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.