Julecookies med sjokolade

God kveld❤️

Okei er du klar for tidenes julekake? Haha det er nemlig jeg. Jeg tror jeg har funnet min absolutte cookiefavoritt og i kveld deler jeg oppskriften med deg. Den er lekende lett, består av få ingredienser og resultatet er helt utrolig godt! Hvis det er en oppskrift du bare må prøve i løpet av desember så er det denne.

Processed with VSCO with a5 preset

Here you go❤️

120g meierismør / bremykt (romtemperert)

50g Sukrin + 

1 egg

1ts vaniljepulver 

175g siktet speltmel 

1/2 mørk melkesjokolade fra Vill (hakk den opp før du har den i deigen)

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du❤️

Sett ovnen på 180 grader. 

Finn frem smør og Sukrin + og ha det i en miksebolle. Bland det godt sammen til det blir hvitt. 

Tilsett egg og vaniljepulver og rør videre. 

Sett ned hastigheten og ha oppi speltmelet. Deigen blir ganske tykk. 

Ha i den hakkede sjokoladen og bland den godt inn i deigen. 

Form små kaker med hendene og plasser dem pent på et stekebrett dekket med bakepapir. (Jeg fikk 35 kaker av denne deigen).

Stekes midt i ovnen på 180 grader i 15-17 minutter. 

Avkjøles helt på rist før de legges i en kakeboks. 

Processed with VSCO with a5 preset

Håper du prøver ut denne herlige juleoppskriften!❤️

 

 

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

2 thoughts on “Julecookies med sjokolade

  1. Hei. Hvor mange egg skal det være i oppskriften? Prøvde med tre stykk, for å være sikker… fungerte helt fint, men antar du brukte færre siden deigen skulle formes med hendene…?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.