Julegaveguide til barn

Jeg klarer nesten ikke å forstå at desember er like rundt hjørnet! Plutselig er det julepynt i gatene, kjøpesentrene spiller julemusikk og butikkene er i full gang med salg av julemat. Egentlig kunne jeg ha pyntet til jul allerede, men jeg elsker det å vente på noe gøy. Vi tar aldri frem julepynten før 1 søndag i advent og akkurat det er ganske magisk. Da vet jeg at juletiden bare kan starte.

downloadImage

I dagens innlegg har jeg funnet frem mine julegavefavoritter til barn. Det vil si småbarn mellom 3 og 5 år. I år har jeg virkelig gjort en innsats når det kommer til julegaver til barna. Jeg har fulgt litt med på hva Ulrik leker med i barnehagen og tenkt litt over hva han ikke har fra før av. Noe vi synes er greit å fokusere på er å gi gaver som gjerne inviterer til kreativ lek. Uansett er det et privilegium å feire jul med små barn. De små har en helt egen evne til å glede seg til jul og det smitter virkelig over.

Okei la oss starte med en aldri så liten julegaveguide! Her har du mine favoritter og noe av det som Ulrik setter stor pris på å bruke!

1

 

1. Kassaapparat 2. Male og tegnesaker 3. Deilig ullgenser 4. Geomag 5. Matboks

 

Kasseapparat

Vi har funnet ut at det å ha eget lekekjøkken er helt unikt. Ungene elsker å styre med matlaging, dekking av bord og de elsker å “lage mat” til mamma og pappa. Barna våre er 1,5 år og 3,5 år og de leker enda ganske forskjellig. Men de deler en glede over felles leker. Dette kasseapparatet hadde vært midt i blinken for Ulrik. Han synes det er så gøy å leke butikk, telle penger og sjefe rundt.

Male og tegnesaker 

Male og tegnesaker er en fantastisk fin gave å gi til barn. Tegnesaker inviterer til kreativitet og man får samtidig trene på finmotorikken.

Ullgenser 

Denne tynne ullgenseren fra Joha er en sikker vinner nå i vinter. Joha leverer super kvalitet på klærne sine og de er også lekre i designet. Vi bruker mye ull fra Joha, særlig det tøyet som kommer i både ull og bomull.

GeoMag

Geomag er vår julegave til Ulrik i år. Med geomag kan alle som elsker konstruksjonsleker skape massevis av former, geometriske figurer og kule modeller! Her utforsker man en verden full av teknologi og matematikk.

Matboks 

En matboks er alltid god å ha, særlig nå som ferien nærmer seg og turdagene står for tur. Denne boksen fra Blafre er stor og romslig og den har god plass til både turmat og snacks.

2

1. Regnbue 2. Trespill 3. Play doh 4. Dotrening 5. Finmotoriske fargestifter

Fargerik regnbue 

Denne nydelige regnbuen fra merket Grimm inviterer til kreativ og morsom lek. Her kan barna bygge ulike konstruksjoner som for eksempel en bilbane eller et slott. Bor du i Stavanger får du kjøpt denne hos småspor.

Trespill  

Jeg bare elsker dette spillet fra plantoys. Ikke bare er det utrolig pent å se på, men jeg kan allerede se for meg Ulrik som prøver å få kulene gjennom alle søylene. Spillet kan brukes både innendørs og utendørs og er en super aktivitet i juleferien.

Play Doh 

I løpet av det siste året har vi tatt frem esken med play doh cirka hver eneste helg. Play doh er en sikker vinner og det er flere ulike variasjoner å velge mellom. Kjøp gjerne en startpakke hvis du er usikker på hva du skal legge under treet. 

Do ring 

Her i huset har vi akkurat sluttet med bleie og gjett om det er en som hadde elsket denne ringen fra Paw Patrol! Gjør do treningen til noe spennende og bruk gjerne barnas favoritt figurer, da er det større sjans for at de har lyst å prøve.

Gøyale fargestifter 

Sjekk ut disse søte fargestiftene fra Crayonrock! De er designet for å styrke pennegrepet til små barn, slik at fingrene og hendene er forberedt på å lære å skrive. De er også laget av naturlig soyavoks og de er farget med naturlige mineralpigmenter.

Der har du det! Mine julefavoritter i år. Håper dette kan hjelpe i den o store julegave handelen!❤️

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s