Marsipankuler med sjokoladetrekk

Heisann og god fredag!♥️

Reklame for funksjonell mat

Da var det endelig fredag og helg, og gjett om jeg har en skikkelig godbit til deg – sukkerfri marsipan dyppet sjokolade! Jeg vet ikke med deg, men personlig så elsker jeg marsipan. Helt siden jeg var liten har marsipan vært en ordentlig godtefavoritt, særlig i jula. Når vi snakker om mandel i grøten er marsipangrisen nærmest et norsk julesymbol.  Jeg har vært så heldig å få teste ut funksjonell mat sin nye sukrinmarsipan.

Processed with VSCO with a5 preset

Marsipan består i utgangspunktet av to ingredienser, mandler og sukker. Funksjonell mat har nå fjernet det usunne og tilsatt noe som gjør godt for kroppen i stedet. Med 28% fiber og ingen tilsatt sukker er denne super for alle som er helsebevisste. Den er også vegansk og naturlig søtet med sukrin og stevia.

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg ble utrolig glad og positivt overrasket over denne marsipanen. Den smaker vel så godt som vanlig marsipan og det er like enkelt å arbeide med den. I går kveld måtte jeg bare tjuvstarte litt på julegodtet, så i dag skal du få en kjempe enkel oppskrift på et sunt og godt julesnack!

Du trenger♥️

  • 1 pakke sukrin marsipan 
  • 1 pakke mørk sjokolade (helst 70%) 
  • Knuste mandler 
  • Kokosmasse 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du♥️

  1. Finn frem marsipanen og del den i to. Så deler du videre opp i 8 remser. Skjær opp i små firkanter. Rull så marsipanen til små kuler med hendene. 
  2. Smelt sjokoladen på svak varme til den blir rennende. 
  3. Finhakk 1/2 pose vanlige mandler sammen med 50 gram kokosmasse i en foodprossessor. 
  4. Stikk en tannpirkere i marsipankulene og dypp dem først i den smeltede sjokoladen og deretter i mandelblandingen. Jeg stakk marsipanen i en pære slik at de fikk stivne ordentlig i kjøleskapet. 
  5. Når sjokoladen har stivnet kan du gjerne fjerne tannpirkerne og legge dem pent i en skål. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en super fin fredag og en flott helg!♥️

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s