Toast Tuesday

God kveld fine deg!♥️

I dag står en ny runde med #toasttuesday på agendaen og dagens valg av toast falt på noen tørre speltlomper jeg hadde liggende i skapet. Aldri kast tørt brød og lignende, de smaker perfekt etter en runde i stekeovnen/ toastjernet! Pålegget i dag er inspirert av en fantastisk god og sunn italiensk salat – caprese. En uslåelig kombinasjon av mozzarella, tomater og basilikum gjør denne toasten til en smaksvinner.

Du trenger♥️

  • 3 – 4 speltlomper 
  • 2 store tomater
  • 1 pose mozzarella 
  • Olivenolje
  • Basilikum 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du♥️

  1. Sett stekeovnen på 200 grader. 
  2. Skjær opp tomater og mozzarellaost i like store biter. 
  3. Finn frem speltlompene og pensle dem med olivenolje. Fordel ost, tomater og basilikum på den ene siden av lompen.
  4. Brett over den andre siden og stek midt i ovnen i ca 15 minutter. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en flott kveld videre!♥️

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.