Mål for november

Hei og god fredag!💗

Dagens innlegg er et personlig et – mine mål og intensjoner for november. Jeg liker godt å lage meg mål for hver dag, uke og måned. Slik vet jeg at dagene mine blir produktive og jeg vet hvor jeg skal fokusere. For meg fungerer dette utrolig bra og jeg kan gjerne anbefale deg å prøve det ut. Mine daglige mål kan være alt fra å være tålmodig, til å ha en super treningsøkt den dagen. Ukentlige mål kan være å fokusere på stressmestring, oppskrifter og blogginnlegg. Som sagt elsker jeg å ha en plan for hva jeg skal gjøre, slik unngår jeg å sløse bort tid på ting som ikke betyr noe.

Her har du noen av målene jeg har satt meg i november💕

Godhet💕

Hvem andre er flinke til å dømme seg selv og andre? Det er så fort gjort å tenke dømmende tanker om seg selv, særlig hvis man gjør noe “feil”. For meg er det å være mamma noe av det mest givende som finnes, men også utrolig utfordrende. Med to barn på 1 og 3 år er hverdagen travel og det er ikke alltid like lett å være like balansert og rolig. Vi lever et dynamisk, intenst og et helt fantastisk liv og jeg ville aldri ha byttet det for noen ting. Men noen ganger må man skru på overlevelsesinstinktet å bare kjøre på med det som virker rett der og da. Og så får man heller være snill mot seg selv og si at man gjør så godt man kan. For meg er det viktig å minne meg på at jeg er menneskelig, jeg gjør feil og det er jammen meg greit det og.

Processed with VSCO with a5 preset

Slappe av✨

Snart er det adventstid og jul, og selv om jeg gleder meg vet jeg at førjulstiden fort blir travel. Derfor har jeg som mål å fikse mesteparten av gavene i løpet av november slik at jeg kan slappe av i desember. (Les; ikke renne ned kjøpesentre hver eneste søndag).

Processed with VSCO with hb1 preset

Vann💦

Jeg kan ikke si det nok, men vann og fuktighet er så utrolig viktig for en optimal kroppsfunksjon. Både hud og hår har godt av en god dose vann og jeg ser stor forskjell for eksempel på huden min når jeg får i meg rikelig med vann. Så fort gradestokken viser under 10 grader blir hendene mine tørre og neglene mine trenger dobbelt opp av stell. Så for meg er det å tilføre kroppen fuktighet i form av vann + kremer utrolig viktig.

Fokus og forståelse💫

Hva du fokuserer og bruker energien din på har alt og si for kropp og sinn. Jeg vet med meg selv at jeg ikke har tid til unødvendig drama, folk som ikke respekterer hvordan jeg lever livet mitt og generelt saker og ting som tømmer meg for energi. For meg handler det om å balansere og utnytte dagene mine til det fulle. Jeg fokuserer på å være en tilstedeværende mamma, en tilstedeværende partner og jobbe med mine personlige mål. Velg ut noen få ting du fokuserer på – slik styrer du unna ting som stjeler energi fra de tingene som betyr mest for deg.

Nok søvn🌙

Nå er vi på tredje natten uten særlig mye søvn og det kjennes på kroppen. Jeg blir utålmodig, fortere sliten og jeg får skikkelig kviseutbrudd. Søvn er alfa og omega for en frisk kropp og det er virkelig noe man bør prioritere. Jeg vet bedre enn noen at det å prioritere søvn når man har små barn er lettere sagt enn gjort. Plutselig har noen feber, noen får tenner, mens andre har vanskelig for å sove rundt. Det er en tid for alt, og jeg tenker at småbarnsfasen består av litt ustabile leggerutiner. Men det betyr ikke at du kan gjøre noen triks her og der for å forbedre nattesøvnen litt. Jeg har heldigvis en super mann som hjelper til på natten hvis barna våkner. Hvis det er ekstremt mye nattevåking kan det være lurt å fordele det litt. Ellers kan jeg anbefale å heller legge seg tidlig. I går la jeg meg klokken ni med tanke på at Klara får tenner og er mye våken om natten. Da hadde jeg noen timer på øyet før hun våknet.

Processed with VSCO with a5 preset

For meg er det uaktuelt å sove på dagen. Da føler jeg at jeg blir mye trøttere og at formen daler. Prøv heller med en tur ut i frisk luft. Å fokusere på at du er trøtt og sliten er heller ingen god ide. Prøv å tenke positivt, lag deg en bedre lunsj og håp at neste natt blir bedre. 😉

Ønsker deg en god fredag videre💕

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s