Søte daddelbomber

Hei på deg og god fredag!💗

I skrivende stund har jeg akkurat fått begge barna i seng og jeg er ganske klar for å starte fredagskvelden! Men først har jeg lyst til å dele en aldri så liten snack oppskrift med deg. Disse daddelbombene er enkle å lage, de smaker fantastisk og de passer perfekt både liten og stor. Hjemme hos oss er disse energibombene en storfavoritt.

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Jeg digger å ha med en liten energibit i veska, særlig hvis jeg vet at det kan gå lengre tid mellom måltidene. For min del fungerer det å spise relativt ofte, men noen ganger endrer planene seg og da er det greit å ha noe i bakhånd. Det som er fint med disse daddelbombene er at de inneholder kun 4 naturlige og sunne ingredienser, noe som gjør de til et kjempefint snack alternativ til hele familien.

Du trenger💗

  • 4 dadler 
  • 100 gram mandler 
  • 20 gram kokosmasse 
  • 2 ss kokosolje
  • Kokosmasse til å rulle i 

Slik gjør du💗

Fjern steinene fra dadlene og ha alle ingrediensene i en foodprossesor. Kjør alt på høy hastighet til det blander seg godt. Form til små kuler og rull dem i kokosmasse. Ha i en tett beholder og sett dem i kjøleskapet. 

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Da må du ha en flott fredagskveld!💗

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s