Toast Tuesday!

God kveld!💜

En ny runde med toast tuesday står på agendaen og i dag blir det en plantebasert en. Ferskt brød med nystekt sopp og spinat, helt fantastisk godt på smak! Noen kombinasjoner slår aldri feil og dette er virkelig en av dem.

Processed with VSCO with a5 preset

Da jeg var liten var sopp noe av det verste jeg kunne få servert. Da snakker vi hermetisert sjampinjong som har ligget i lake og gjerne blitt strødd over en pizza. Ikke greit med andre ord. Heldigvis utvikler vi smaksløkene over årenes løp og jeg har fått øynene opp for nye og spennende ingredienser. Når det er sagt frister ikke tanken med hermetisert sopp, men en fersk sopp stekt i masse deilig smør? Yes please…

Som du kanskje har fått med deg elsker jeg å bruke spinat i flere av mine matretter. Den er nesten alltid et fast innslag i smoothien, den finner fort veien i salaten og den er fantastisk god å steke. Den har en lett smak som blander seg utrolig bra med andre råvarer. Å husk at spinat er en såkalt supermat, den er kongen av bladgrønnsaker og full av kalsium, magnesium og sterke antioksidanter. Så spis gjerne mer av denne flotte grønnsaken!

Til dagens toast trenger du💜

 • 1 stor sjampinjong 
 • 2 never spinat 
 • Kremost naturell
 • Smør til steking 
 • Litt salt 
 • Eventuelt revet parmesan hvis du har 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du💜

 1. Start med å skjære opp soppen i skiver.
 2. Sett stekepanna på høy varme og la soppen steke et par minutter for seg selv i en tørr panne.
 3. Etter et par minutter tilsetter du en liten klatt med smør og steker videre.
 4. Tilsett så spinaten samt litt salt. La det hele steke i 2-3 minutter. 
 5. Fordel kremost og soppblanding over to skiver og riv gjerne litt parmesan over. 

Ha en flott tirsdagskveld videre!💜

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s