Toast Tuesday

God kveld!💛

Hva er lurt å velge når det kommer til pålegg på brødskiva? For meg spørs når på dagen det er snakk om. Spiser jeg brødskiver til frokost eller lunsj velger jeg gjerne et fettrikt pålegg som metter godt og kombinerer det gjerne med en proteinrik matvare. Spiser jeg brødskiver/ knekkebrød til kvelds velger jeg gjerne noe lettere. Egg er en av de matvarene jeg gjerne velger om igjen og det er flere grunner til dette. En av dem er at egg er utrolig proteinrikt, nærmest en proteinkule i seg selv. Egg er også rikt på andre viktige næringsstoffer som kroppen har godt av. Velger du egg på brødskiva kan du være sikker på at du får i deg mye bra. Ellers er avokado en favoritt både hos meg og ungene. Som en fettkilde er avokado helt super og fordelene denne fantastiske frukten har er mange. Den er stappet med vitamin C, vitamin D og den beskytter mot stress!

Processed with VSCO with a5 preset

Dagens toast består av en deilig miks av kremost, røkelaks og hardkokte egg. En klassisk versjon du neppe går lei av. Med enkle og sunne ingredienser er dette virkelig en påleggsvinner.

Du trenger 💛

  • 2 brødskiver
  • 2 skiver røkt laks 
  • Et godt lag med naturell kremost
  • Sesamfrø 

Kok 2 egg slik du liker dem. Finn frem 2 skiver og smør godt på med kremost. Ha over laks og kokte egg og NYT! Ps. Ha gjerne over litt sesamfrø hvis du har! Jeg fant frem litt iste (lag te som vanlig og ha i søtningsmiddel. Sett i kjøleskapet over natten. Bland i isbiter før servering). 

Processed with VSCO with a5 preset

Da skal jeg finne frem litt god kveldsmat og bare slappe av. Håper du har en fin kveld💛

 

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s