Toast Tuesday

God kveld!💛

Hva er lurt Ä velge nÄr det kommer til pÄlegg pÄ brÞdskiva? For meg spÞrs nÄr pÄ dagen det er snakk om. Spiser jeg brÞdskiver til frokost eller lunsj velger jeg gjerne et fettrikt pÄlegg som metter godt og kombinerer det gjerne med en proteinrik matvare. Spiser jeg brÞdskiver/ knekkebrÞd til kvelds velger jeg gjerne noe lettere. Egg er en av de matvarene jeg gjerne velger om igjen og det er flere grunner til dette. En av dem er at egg er utrolig proteinrikt, nÊrmest en proteinkule i seg selv. Egg er ogsÄ rikt pÄ andre viktige nÊringsstoffer som kroppen har godt av. Velger du egg pÄ brÞdskiva kan du vÊre sikker pÄ at du fÄr i deg mye bra. Ellers er avokado en favoritt bÄde hos meg og ungene. Som en fettkilde er avokado helt super og fordelene denne fantastiske frukten har er mange. Den er stappet med vitamin C, vitamin D og den beskytter mot stress!

Processed with VSCO with a5 preset

Dagens toast bestÄr av en deilig miks av kremost, rÞkelaks og hardkokte egg. En klassisk versjon du neppe gÄr lei av. Med enkle og sunne ingredienser er dette virkelig en pÄleggsvinner.

Du trenger 💛

  • 2 brĂždskiver
  • 2 skiver rĂžkt laks 
  • Et godt lag med naturell kremost
  • SesamfrÞ 

Kok 2 egg slik du liker dem. Finn frem 2 skiver og smÞr godt pÄ med kremost. Ha over laks og kokte egg og NYT! Ps. Ha gjerne over litt sesamfrÞ hvis du har! Jeg fant frem litt iste (lag te som vanlig og ha i sÞtningsmiddel. Sett i kjÞleskapet over natten. Bland i isbiter fÞr servering). 

Processed with VSCO with a5 preset

Da skal jeg finne frem litt god kveldsmat og bare slappe av. HĂ„per du har en fin kveld💛

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.