Toast Tuesday

Hva passer vel bedre enn en herlig og enkel toast “how to” på denne regntunge tirsdagen? Her hvor jeg bor øser det ned og gradestokken synker. Men frykt ikke – er du en smule nedfor på grunn av regn og tungt vær kan du teste ut denne toasten her – pakket med næringsrikt brød, sunt fett og proteiner er dette en vinner. Kanskje du lager toasten allerede i kveld?😉

Processed with VSCO with a5 preset

Hvilket brød du bruker velger du helt selv, men hvis du av en eller annen grunn passer på karbohydratinntaket så kan jeg anbefale proteinbrød/ lavkarbobrød. Å finne et alternativt brød da jeg hadde svangerskapsdiabetes var helt fantastisk. Brød er noe av det beste jeg vet og husker hvor kjedelig det var å gi det opp. Lavkarbobrød selger de på Rema1000 og i de fleste Mega butikker.

GRAB this❤️

  • 2 skiver
  • 1/2 avokado 
  • 2 speilegg
  • Chilikrydder/ sesamfrø 
  • Hakket spinat 

Stek to speilegg etter ønsket konsistens. Smør et godt lag med avokado over to skiver. (Er avokadoen veldig liten bruker du en hel). Ha over speileggene og strø over ønsket krydder. Chilikrydder på speilegg kan virkelig anbefales! Ha over hakket spinat og nyt!

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en strålende tirsdagskveld videre❤️

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.