Blåbær smoothiebowl

God kveld og god mandag!

Gjett om det er en som er klar for sengen. Haha her har ungene holdt det gående i natt og det merkes både i kropp og sinn. En viktig påminnelse om at søvn er utrolig viktig. Jeg fungerer mye bedre med en god natt søvn innabords, og det tenker jeg gjelder for de aller fleste. Så mitt tips til deg i dag er å roe ned før natten, ta på deg koseklær og finn frem en stor kopp te og bare nyt. Det skal hvertfall jeg gjøre om et lite øyeblikk😉

Før kvelden senker seg vil jeg dele en aldri så liten oppskrift med deg. Dagens oppskrift er rettet mot barn, men frykt ikke – denne smoothiebowlen er herlig god, så doble gjerne oppskriften.

Noe jeg synes hjelper på nattesøvnen er når barna har spist et fettrikt måltid før sengen. Derfor liker jeg å bruke avokado i for eksempel smoothien de får til kvelds. Avokado har helt supre næringsstoffer og det gode fettet gjør at det metter godt.

Du trenger💛

  • 2dl blåbær 
  • 1/2 – 1 avokado 
  • 1/2 frossen banan 
  • Litt melk 

Slik gjør du💛

Ha alle ingrediensene i et desiliter mål og mos med en stavmikser. Har du ikke det kan du bruke en god blender. 

 

Da ønsker jeg deg en strålende og rolig kveld videre💛

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.