Sjokolade og daddelbomber

God morgen fine deg! 

Dagens kjappe oppskrift er noen herlige munnfuller som består av deilig sjokolade og søte dadler. Kombinasjonen er uslåelig, og smaken er nærmest perfekt. Jeg elsker å ha disse tilgjengelig anytime – særlig når jeg kjenner at energinivået daler og jeg må ha litt påfyll. Da er disse perfekt å ha liggende i kjøleskapet! Jeg bruker mandelmel i denne oppskriften, men har du ikke mandelmel tilgjengelig kan du like så greit knuse vanlige mandler å bruke det i stedet.

Du trenger❤️

  • 2dl mandelmel (100g vanlige mandler)
  • 2ss cocosa olje 
  • 3 store dadler

✨✨✨✨✨

  • 80g vanlige mandler 
  • 1 daddel 
  • Vaniljepulver, kanel & havsalt
  • 50g mørk sjokolade 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du❤️

  • Ha mandelmel, cocosaolje og dadler (ta ut steinen) i en foodprossessor. Bland godt sammen til det blir en tykk masse. Trykk ut massen i muffinsbrettet. Legg brettet i frysen mens du lager resten av oppskriften. 
  • Ha 80g mandler, krydder, daddel og sjokolade i en foodprossessor og bland godt. Ta opp brettet av frysen og trykk sjokoladeblandingen over mandelmiksen. Sett brettet i frysen i ca 1 time før du tar det ut og oppbevarer det i kjøleskapet. 

Ønsker deg en fantastisk fin onsdag!❤️

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.