God morgen fine deg! 

Dagens kjappe oppskrift er noen herlige munnfuller som består av deilig sjokolade og søte dadler. Kombinasjonen er uslåelig, og smaken er nærmest perfekt. Jeg elsker å ha disse tilgjengelig anytime – særlig når jeg kjenner at energinivået daler og jeg må ha litt påfyll. Da er disse perfekt å ha liggende i kjøleskapet! Jeg bruker mandelmel i denne oppskriften, men har du ikke mandelmel tilgjengelig kan du like så greit knuse vanlige mandler å bruke det i stedet.

Du trenger❤️

  • 2dl mandelmel (100g vanlige mandler)
  • 2ss cocosa olje 
  • 3 store dadler

✨✨✨✨✨

  • 80g vanlige mandler 
  • 1 daddel 
  • Vaniljepulver, kanel & havsalt
  • 50g mørk sjokolade 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du❤️

  • Ha mandelmel, cocosaolje og dadler (ta ut steinen) i en foodprossessor. Bland godt sammen til det blir en tykk masse. Trykk ut massen i muffinsbrettet. Legg brettet i frysen mens du lager resten av oppskriften. 
  • Ha 80g mandler, krydder, daddel og sjokolade i en foodprossessor og bland godt. Ta opp brettet av frysen og trykk sjokoladeblandingen over mandelmiksen. Sett brettet i frysen i ca 1 time før du tar det ut og oppbevarer det i kjøleskapet. 

Ønsker deg en fantastisk fin onsdag!❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.