Toast Tuesday!

God kveld til deg og happy #toasttuesday❤️

Processed with VSCO with a5 preset

Dagen i dag har gått i ett og nå er denne jenta snart klar for total avslapping. Men først skal du få dagens toast ide – varme skiver med tomat og spekeskinke, eller bruschetta som det så fint heter. Bruschetta har faktisk en litt morsom historie – fra gammelt av ble det brukt som italiensk fattigmannskost da det var en måte å bruke opp gammelt brød på. I dag anses det som en mer luksuriøs rett, særlig i tapas og foretter. Men har du litt gammelt brød liggende som du ikke har spist opp kan du gjøre som italienerne gjør – smør brødet inn med en god olivenolje og nyt et bedre måltid.

Processed with VSCO with a5 preset

Kombinasjonen av tomat og spekeskinke er helt fantastisk synes jeg. Og med litt god olje + krydder er bruschetta en vinnende rett. Da jeg var og handlet glemte jeg å kjøpe basilikum så det ble et dryss av spinat i stedet. Men det funket faktisk veldig bra, så hvis du ikke får tak i basilikum så bruk gjerne spinat!

Du trenger❤️

  • 2 skiver 
  • 3 små tomater
  • 2ss Olivenolje 
  • Salt, pepper & chilikrydder 
  • Spekeskinke 
  • Basilikum/ Spinat 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du ❤️

Finn frem 2 skiver og smør over litt olivenolje. Ha dem på et lite stekebrett og stek i ovnen i ca 7 – 10 minutter. Mens brødet stekes kan du skjære opp tomatene og ha dem i en skål. Bland inn krydder og olje. Når brødet er ferdig har du over tomatblandingen og spekeskinken. Dryss over basilikum/ spinat. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en flott kveld videre!❤️

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.