Is med frosne bær og avokado

Tenk at vi allerede er i oktober. Plutselig er det bare 2 måneder til 1 desember og jeg gleder meg til alt som skjer fremover. Siden det uansett er regn, kald og surt ute passer det fint å være inne å bare kose seg om kveldene. Det gjør jeg best med noe digg å spise. Dagens oppskrift er en favoritt kombinasjon – frosne bær og kremete avokado. Resultatet blir som tjukk og kald is, og smaken? Helt latterlig god. Det beste med oppskriften er få og enkle ingredienser, her styrer du litt selv hva du putter oppi. Noen ganger går jeg for en enkel variant, men hvis jeg vil gjøre et lite måltid utav det tilsetter jeg gjerne litt ekstra. Som regel bruker jeg en miks av bjørnebær og blåbær. Visste du forresten at bjørnebær er et av de bæra med høyest innhold av antioksidanter? De har også et høyt innhold av vitamin C – et vitamin som spiller en stor rolle for immunforsvaret og huden. Så hvis du føler deg litt tørr og gusten om dagen anbefaler jeg deg en daglig dose av disse superbæra.

Du trenger❤️

  • 100 gram frosne bjørnebær 
  • 50 gram frosne blåbær 
  • 1/2 avokado 
  • 1 dasj melk/ fløte 
  • 1ss peanøttsmør (valgfritt) 
  • 2ss cottage cheese/ gresk yogurt til å røre inn (valgfritt) 

Slik gjør du❤️

Ha alle ingrediensene i en dyp skål. Bruk en stavmikser til å mose alt til en kremete is. 

Da håper jeg at du får en flott høstdag videre❤️

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.