Toast Tuesday

Hei på deg og god tirsdag! 

Dagen i dag startet med to deilige små som endelig (!!) sov til klokken 7. Kan det være at pappa er på skole og ikke vekker oss klokken 6? Haha ikke vet jeg, men å sove til 7 tar jeg som en seier uansett💛 Ellers er det dagen for toasttuesday – en personlig favoritt i løpet av uken! Jeg elsker brød, særlig når det er dekket med masse digg pålegg.

AD48C550-D1E3-4BBF-A44F-EC1D99B3CBC0

I dag eksperimenterte jeg litt med en avokado/egg/reke salat – og gjett om den ble god! Jeg elsker rekesalat, men kjøper jeg den er den ofte vassen og majonesen er altfor dominerende. Derfor tok jeg saken i egne hender og lagde en egen versjon. Så mitt tips til deg denne uka? Finn frem favorittskiva di og smør et godt lag med avokadokrem på – yum!

C3AEBB1D-5B81-428B-9777-5064450445A3

Du kan gjerne droppe rekene i denne “salaten”. Lagde en liten skål til ungene og den smakte helt supert med avokado og egg.

Du trenger💛

  • 1 avokado 
  • 3 egg
  • 1ss creme fraiche/ rømme 
  • 1 liten skål reker 
  • salt + pepper
  • 1/2 lime 

Slik gjør du💛

Start med å koke eggene i 10 minutter (de skal være hardkokte). La dem avkjøle seg litt. Ha avokado i en skål og mos den med en gaffel. Bland inn salt, pepper, creme fraiche og vend inn reker. Tilslutt hakker du opp eggene og blander dem inn i kremen. Ha over saften fra 1/2 lime. 

Server med ferskt brød! 

BE0A04E1-1280-4775-AC6F-FB6ECE3FBB15

Håper det smaker💛

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s