Sjokoladedrøm med peanøttsmør

Heisann!⭐️

Denne uken har virkelig vært av det søte slaget aka deilige desserter hver dag✨ Personlig synes jeg at en liten søtbit etter middag er helt innafor særlig hvis det er mørk sjokolade😉

Jeg elsker peanøttsmør og bruker det jevnlig i smoothien. Men peanøttsmør kombinert med sjokolade? Ja takk⭐️ Disse herlige munnbitene med digg lager du på 1-2-3 og de smaker helt fantastisk. Kall de gjerne enn fettbombe, men så lenge du ikke spiser alle på engang (I dare you) så er det helt greit😉

Jeg bruker et muffinsbrett når jeg lager disse, men har du noen mindre former kan du gjerne bruke de. Jeg reagerer ikke på størrelsen men har fått høre av noen her hjemme at det ble en smule mektig å spise hele. Say what😂

Uansett – dette trenger du💛

  • 100 gram vanlig mørk sjokolade (70%)
  • 1ts kokosolje
  • 4 ss peanøttsmør
  • 1ts havsalt
  • 1ts vanilje + 1ts kanel 

Slik gjør du💛

Start med å smelte 4ss peanøttsmør i mikroen. Her handler det egentlig om å få en mykere konsistens enn det som er vanlig. (Lettere å trykke ut). Bland inn salt, kanel og vanilje og rør godt.

Smelt sjokoladen med 1ts kokosolje på svak varme. Rør hele tiden. Når sjokoladen er smeltet setter du den til siden.

Trykk ut peanøttsmør i 6 former og ha sjokoladen over. Sett i fryseboksen i ca 3 timer. Etter de har vært noen timer i fryseren kan de gjerne stå i kjøleskapet.

Håper det smaker 💛💛💛

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.