Toast Tuesday!

God morgen! 

Først av alt hva skjer med været? Haha her våkner man opp til sår hals på grunn av en iskald og gufsete september. Men i dag? Varmt… Her blir det uansett en rolig morgen med masse god kaffe, te og frokost. Viktig å lytte til kroppen💛

Dagens Toast Tuesday består av noen herlige kombinasjoner. Vi snakker peanøttsmør og banan – en kombo som aldri slår feil! Ellers er jeg fan av egg i alle former, særlig på skiva. Egg er fullstappet med protein og andre viktige næringsstoffer noe som gjør det til et supert pålegg.

Processed with VSCO with 4 preset

Du trenger til skive nr 1💛

  • 1ss pesto 
  • 1 kokt egg
  • rødkålspirer 

Til skive nr 2💛

  • Et godt lag med peanøttsmør 
  • 1/2 banan i skiver 
  • Litt syltetøy 

Server med en herlig kaffe/ iskaffe! ☕️☕️☕️

Ønsker deg en flott dag!💛

 

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s