Fargerik sashimisalat

Hei på deg og god mandag! 

Ukens middag er en herlig, fargerik og forfriskende sashimisalat! Denne er fullstappet med utrolig gode ingredienser og jeg kunne gjerne ha spist den all by my lonesome cause it is good! Er du på jakt etter en lettere sushi variant er denne perfekt da den ikke inneholder ris. I salaten finner du blant annet mango og koriander, noe som gir et herlig og lett inntrykk.

Processed with VSCO with a6 preset

 

Du trenger💛

 • 150g -200g salma laks 
 • 1 rødløk 
 • 1 chili 
 • 1 mango
 • 1 avokado 
 • 2ss god olivenolje 
 • 1ts hvitvinseddik 
 • salt&pepper
 • koriander 
 • sesamfrø (kan sløyfes)
 • soyasaus og syltet ingefær som tilbehør 

Slik gjør du💛

Start med å finhakke rødløken og chilien og ha dem i en god bolle. Kutt mango og avokado i små terninger og miks sammen med løk og chili. Ha over 2ss olivenolje og 1ts hvitvinseddik og rør godt. Skjær laksen opp i strimler og miks inn. Krydre godt med salt og pepper og bland inn finhakket koriander. Om ønskelig kan du tilsette 1ss sesamfrø i bollen. Serveres med soyasaus og syltet ingefær.

Processed with VSCO with a5 preset

Håper det smaker!💛

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.