Ting jeg elsker fredag!

Hello Friday!

Da er det jammen meg fredag og dagens innlegg består av 3 ting jeg absolutt digger denne uken. Vi snakker sunnere snacks samt en lekker dessert ala banan + sjokoladeis. Its a good one!

Mine planer denne helgen er rett og slett å feire 5 års bryllupsdag. Vi har booket barnevakt og denne mammaen gleder seg til litt etterlengtet egen + voksentid. Selv om jeg digger å være med barna mine er det ekstra godt å få litt tid for seg selv. Balanse er alt♥️

BANAN&SJOKOLADE IS🍌🍌🍌

Okei er du klar for en deilig hverdagsdessert? Banan + sjokolade er en uslåelig kombo spør du meg, og denne isen inneholder begge. Denne desserten er fantastisk god for både liten og stor. Banan er rik på blant annet fiber som gjør underverker for fordøyelsen og den inneholder B6 vitamin som er viktig for immunforsvaret. Så tommel opp for denne supre frukten. Jeg elsker å fryse banan da den gir en fantastisk konsistens i for eksempel smoothies. I denne desserten tilsetter jeg også økologisk kakaopulver. Kakaopulver er blant annet utrolig rikt på antioksidanter, jern og magnesium. Det inneholder faktisk mer antioksidanter enn blåbær så dette er skikkelig supermat. En annen ting du kan merke deg; kakaopulver er en naturlig moodbooster!♥️

Du trenger ♥️

  • 2 frosne bananer 
  • 1ss kakaopulver 
  • Litt helmelk 

Ha alle ingrediensene i en god blender og miks godt. Server med engang!

Processed with VSCO with a5 preset

COCOSA KOKOS CHIPS💛💛💛

Helgen snacks blir helt klart disse crunchy kokosflakene her. Med tanke på at jeg ikke spiser vanlig potetgull synes jeg det er ekstra gøy når jeg finner sunnere alternativer til helgesnacksen. Sjokolade må jeg alltid ha, men heldigvis klarer jeg å stå over chipsen😉 Disse kokos chipsene er helt fri fra tilsetningstoffer, de er glutenfri, økologiske og veganske. Så disse her passer for de aller fleste.

YOGI TEA – GREEN TEA KOMBUCHA DECAF🌿🌿🌿

Ukens favoritt te er denne grønne kombucha teen fra Yogi tea.Helt fantastisk god på smak og det beste av alt? Den er super for kroppen. Teen er en miks av grønn te og kombucha noe som gjør den rik på antioksidanter. Jeg kjøpte min på iherb, men vet at de selger yogi tea både på helsekost og matvarebutikker med godt utvalg.

FF786FD0-DA79-41CA-8E5E-E6B9FDB86C3E.JPG

                          🌸🌸🌸🌸

God helg!💛

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.