Toast Tuesday

HELLO and happy Toast Tuesday!

Hva passer vel bedre enn noe deilig mat når regnet pøser ned ute? Jeg vet ikke med deg men personlig synes jeg regn + ruskevær er ganske koselig (om kvelden når man sitter inne med god mat). Ikke når du skal levere kids i barnehagen og alle må bytte klær etterpå… Så i dag skal du få et par tips til hva du kan smøre på skiva – dagens toasts består av en herlig miks av bringebær, peanøtter og kokos. ♥️♥️

Processed with VSCO with a5 preset

Peanøttsmør og syltetøy aka peanutbutter&jellysandwich er typisk Amerikansk. Det er også veldig godt og helt perfekt som pålegg! Jeg bruker økologisk peanøttsmør og sukkerfritt syltetøy – så her kan du enkelt gjøre originalen sunnere. Jeg kjøper peanøttsmør på Rema1000 (merket heter Greenchoice og det består kun av knuste nøtter + litt havsalt.

Processed with VSCO with a5 preset

Toast #1♥️

  • Peanøttsmør 
  • Sukkerfritt bringebærsyltetøy 
  • Revne kokosflak 

Toast #2♥️

  • Philadelphiaost 
  • Ferske bringebær 
  • Litt lønnesirup

Jeg lagde meg en forfriskende iskaffe som bestod av 1 kopp kaffe 🔴 2dl mandelmelk 🔴 isbiter 

Processed with VSCO with 5 preset

Håper du får en flott tirsdag videre!♥️

 

 

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s