Ting jeg elsker fredag!

Oh hello Friday💛

Noen andre enn meg som føler at ukene kun består av mandag og fredag? Dagene går utrolig fort og plutselig er det dags for helg + “ting jeg elsker fredag”! Super gøy å dele mine ukesfavoritter med dere💛

Processed with VSCO with a6 preset

F R I D A Y E S S E N T I A L S 

I dagens innlegg skal du få et sunnere snacks tips som jeg simpelheten elsker – ovnsristede mandler! Og så skal jeg dele et lite treningsprogram denne mammaen her digger.

Men først av alt… Ny spisestue folkens! Da vi kjøpte huset i fjor var jeg høygravid + Ulrik var veldig liten så vi ville gjøre alt enklest mulig. Det resulterte i en hvit base i hele stua + kjøkkenet, noe som for så vidt er helt greit, men kanskje litt upersonlig. Plutselig fant vi ut at vi ville male spisestuen i en kontrastfarge og den fargen har jeg vært usikker på helt siden. Men man må gi ting en sjanse og nå syntes jeg at det var innafor/ på tide å male over.

Malingen fikk vi på tilbud så alt i alt kom “oppussingen” på 159 kroner. Elsker at det ikke trenger å koste skjorta for å få det fint og personlig.

 

Lets sweat!🏋🏋🏋

Jogging er min definitive trenings terapi og jeg må vertfall ha 1-2 økter i uka. Men jeg vet at det å trene styrke er ekstra viktig for kroppen så i det siste har jeg startet med noen enkle økter her hjemme. Jeg er superfan av alt som kan gjøres lettvint og for min del trenger jeg ikke et treningssenter for å utføre det jeg skal. Å springe gjør jeg best ute og en styrkeøkt og to i løpet av uken klarer jeg fint i stua. Når det er sagt har jeg litt utstyr + at jeg liker å finne program som virkelig holder pulsen i gang. Dette lettvinte programmet kom jeg over i en av Lauren Conrad sine bøker og det passer for mine behov. Her får du svette + stølhetsgaranti og du kjenner at kroppen jobber.

Treningsprogram

Ovnsristede mandler 🍂🍂🍂

Opp med hånda hvis du trenger noen mellommåltider i løpet av en dag. Jeg tar gjerne en snack mellom de større måltidene – det vil si enten en liten ost, en yogurt eller en håndfull nøtter. Nøtter kan du fint lage selv, det er veldig enkelt + mye sunnere enn butikk kjøpte nøtter. Men trenger du noe liggende i veska/ ikke vil lage selv er disse mandlene her virkelig å anbefale. De smaker fantastisk godt og fettet fra mandlene gjør at de holder deg god og mett. I tillegg til sunt fett er mandler også rike på jern, magnesium og fiber.

Som sagt anbefaler jeg deg å lage ovnsristede mandler/ nøtter selv da du har hele kontrollen på hva som blir tilsatt. Men av og til må det være greit å kjøpe ferdiglaget😉😉

Processed with VSCO with a6 preset

Nå skal vi straks ut dørene – barnehagelevering og en lang fredagsliste står på planen😉 Ha en fantastisk fin fredag💛

 

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s