Toast Tuesday!

Hei!💛

For et fantastisk høstvær i dag! Helt nydelig temperatur + sol + en god og kald crisp i lufta. Det likes! I dag stekte jeg noen lettvinte speltvafler som ble med i tursekken. Personlig synes jeg at det beste med en lang tur i skog og mark er måltidet du spiser underveis. Ah mat på tur er et must💫💫

Processed with VSCO with 10 preset

I dagens “toast Tuesday” kan jeg friste med noen *vann i munnen* skiver. Toppet med blant annet avokado og røkt laks er tirsdagens toast nærmest perfekt😉🍞

Du trenger💛

Til skive #1: 

  • Philadelphia ost
  • Most avokado 
  • Kyllingpålegg 
  • Hempfrø 
  • Chillikrydder

Processed with VSCO with a9 preset

Til skive #2: 

  • 1 speilegg 
  • 2 skiver røkelaks 
  • Chilikrydder 
  • Hempfrø 

Processed with VSCO with 10 preset

Slik gjør du💛

Start med å finne frem favorittbrødet ditt (helst en grovere variant)😉. Skjær opp 2 skiver og smør over et godt lag med philadelphiaost. Stek så et speilegg på medium varme og dryss over litt chilikrydder. Topp den ene skiven med kyllingpålegg + litt avokado som du moser med gaffelen og dryss over hempfrø.

Processed with VSCO with 10 preset

Når egget er klart legger du det over den andre skiven og topper med røkelaks og hempfrø. Server med en god drikke.

Processed with VSCO with 10 preset

Da håper jeg du har fått litt sandwich inspirasjon og at du har en fortsatt flott tirsdag!💛

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s