Toast Tuesday

God morgen til deg og god tirsdag!💛

I dag tenkte jeg å introdusere en ny serie her på bloggen – #toasttuesday. Toast Tuesday har blitt et aldri så lite fenomen på Instagram og med tanke på min kjærlighet for en saftig sandwich så vil jeg mer enn gjerne dele mine toast ideer med deg. Som regel liker jeg best å spise skiver til lunsj eller kvelds. Det å synke ned i sofaen etter ungene er i seng og arbeidsoppgavene er tatt er alfa og omega for denne jenta her. Da er det ekstra digg å ta med seg noe godt å tygge på – for eksempel et par skiver med godt pålegg.

Dagens toast kombinasjon består av to skiver med sunt og næringsrikt pålegg.

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger til skive #1💛

  • Peanøttsmør
  • Blåbær 
  • Kokosflak 

Skive #2💛

  • Rødbetesalat
  • Kyllingpålegg 
  • 1 speilegg
  • Hempfrø 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du💛

Finn frem to skiver av favorittbrødet ditt. (Jeg bruker proteinbrød). Stek egget slik du liker det og dander skivene med pålegget. Server med en deilig og kald gurkemeielatte.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Dette er definitivt noe som gir meg matglede. Håper du prøver de ut😚

 

 

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s