WeekendPancakes

Ah søndag og helgefrokost – finnes det noe bedre?💛 I løpet av helgen det ekstra kjekt å unne seg en god frokost. Mitt valg falt på nystekte pannekaker med lønnesirup. Disse pannekakene er veldig enkle å lage og forhåpentligvis har du ingrediensene i skapet.

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger💛

1 egg

1ss yougurt

1ss cottage cheese (evt yogurt) 

1ss melk 

2 gode ss sammalt speltmel (havremel/siktet speltmel/havregryn)

Vaniljepulver + kanel 

Smør til steking 

Slik gjør du💛

Ha alle ingrediensene i en bolle og miks dem godt sammen. Stek i litt smør på middels varme. Server med lønnesirup eller syltetøy.

Processed with VSCO with a5 preset

Håper du får en fin søndag. Her har vi akkurat kommet tilbake fra en forfriskende tur. Selv om det enda er årets siste sommermåned er det kaldt og friskt. Bladene begynner å bli gule og folk fyrer faktisk i peisen (!!!). Selv om sommeren går mot slutten er det deilig med litt kortere dager og stearinlys om kveldene. Noen andre som gleder seg til høst?

Maria💛

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s