Grønn søndags smoothie

Hei og god søndag til deg💛

Helgen nærmer seg slutt og jeg kjenner at jeg gleder meg til en ny og fin uke. Ulrik har siste feriedag i dag, og i morgen står barnehage og stor avdeling for tur. Det er godt å kjenne at høsten nærmer seg og at hverdagen setter inn for fullt. I dag har vi rett og slett vært en tur på hytta og puslet litt med ting og tang her hjemme. En herlig og rolig søndag med andre ord.

Processed with VSCO with f2 preset

I dag vil jeg dele en kald, frisk og fantastisk god smoothie med deg. Denne skåla dekker et vidt spekter av vitaminer, mineraler og kostfiber. Denne smoothie bowlen er perfekt som et kveldsmåltid da den inneholder minimalt med sukker (noe som er viktig før du skal legge deg), og den metter godt. Mitt triks er å bruke frosne grønnsaker + frossen frukt – da blir smoothien kald, god og kremete.

Du trenger💛

2 frosne brokkoli buketter

2 frosne spinat biter

1/2 frossen/ vanlig banan

1/2 avokado

1ss kokos yogurt

1ss peanøttsmør

En skvett mandelmelk/ vanlig melk

1ts chiafrø

Slik gjør du💛

Ha alt av ingredienser i en god blender og miks godt. Toppes gjerne med hempfrø/ 💛mandler/ kokosflak/ havregryn eller det du måtte ønske.

Processed with VSCO with f2 preset

Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld💛

 

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s