Ting jeg elsker fredag!

Hei og GOD fredag! 

Plutselig er helgen her igjen og få ting slår fredagsfølelsen. Særlig nå som høsten nærmer seg og været skifter er det ekstra digg med helg og kosetid. Gleder meg til høstens serier og ikke minst gullrekka. Aaah fredag i mitt💛

Denne uken har gått til å komme tilbake til gode og kjente vaner. Fylle opp kropp og kjøleskap med sunn og næringsrik mat har vært øverst på min liste. Ukens drikke har definitivt vært iskald kaffe/gurkemeie latte. Så godt og ikke minst rensende for kropp og sinn. Ellers vil jeg anbefale en supergod ansiktsmaske som har gjort underverker for min hud denne sommeren.

Iskaffe med et hint av gurkemeie ☕️☕️

Jeg kan ikke få si det nok – gurkemeie er ordentlig supermat. Med helt fantastiske helsefordeler er dette et krydder du bør få i deg et par ganger i uka. Jeg bruker det ofte i matlagingen, men også i varme og kalde drikker. I det siste har jeg blitt mer eller mindre hekta på iskaffe med gurkemeie. Med kaffens antioksidanter og gurkemeiens naturlige renseeffekt er dette en morgenkickstart uten like.

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger💛

1 shot espresso/ 1 liten kopp traktet kaffe✨1ts gurkemeie pulver✨2-3dl havremelk✨1ts cocosa olje + et dryss pepper✨isbiter 

Slik gjør du💛

Lag deg en espresso og ha oppi 1ts gurkemeiepulver, olje og pepper. Bland godt med havremelk i en blender og ha miksen i et glass. Tilsett isbiter og rør godt. 

Processed with VSCO with a9 preset

SOS Comfort Mask fra Clarins🍑🍑🍑

Årets sommer har vært helt fantastisk. Med sol og god temperatur i flere uker har både kropp og sinn fått en god dose sollys og D vitamin. Personlig har jeg blitt mer og mer forsiktig i sola. Før kunne jeg sole meg i flere timer, men nå tar jeg gjerne en del pauser når solen er på sitt sterkeste. Jeg passer på å smøre meg med høy faktor (30+50) og er veldig nøye med fuktighetskrem etter bad/dusj. Men selv om jeg har gode vaner blir huden ofte tørr etter flere uker i tørt og varmt vær. Særlig etter vår siste ferietur der jeg badet i saltvann og var eksponert for sola hver dag merket jeg at huden var tørr da vi kom hjem. Heldigvis har jeg funnet verdens beste ansiktsmaske (etter min mening), og de 3 første nettene etter vi kom hjem lå jeg med masken hele natten. Den etterlot huden helt utrolig myk og behagelig.

Du trenger bare å bruke den i 10 minutter før full effekt, men jeg syntes det var deilig å ligge med den på for best resultat de første nettene. Masken inneholder smør fra villmango og mangoolje, noe som hjelper til å holde huden myk og smidig.

Processed with VSCO with a9 preset

CHOKAY🍫🍫🍫

Okei her snakker vi belgisk sjokolade UTEN sukker – hold meg fast. I går testet jeg to herlige sjokolader fra merket Chokay. De lager sjokolade helt uten tilsatt sukker og de har fokus på bærekraftig produksjon. Du får det som står – ren og fantastisk god sjokolade. Jeg prøvde ut melkesjokolade + en mørkere versjon med mandel og havsalt. Begge var like gode og disse er nok en ny favoritt hos meg. Sjokoladene finner du i Life butikkene.

Processed with VSCO with a5 preset

                                                  Da må du ha en strålende helg!💛

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s