Ostesmørbrød med kylling og cheddar

God morgen og god torsdag til deg!💛

Her skinner solen og vi er enda i total feriemodus – herlig! Nå starter vi på siste innspurt her nede, på lørdag er det hjemreise. Selv om ferien går fort er det ganske herlig å tenke på å komme hjem og. Rutiner i mitt💛!

Processed with VSCO with a5 preset

Dagens kjappe og gode oppskrift er ostesmørbrød med kylling og cheddar. Ostesmørbrød er min go 2 løsning på travle dager der middagen av og til må vike. Da passer det perfekt med ostesmørbrød som gir en god og mettende følelse. Har du gammelt og tørt brød liggende er dette også genialt å bruke til smørbrød. Da slipper du å kaste mat, og det er alltid bra!

Processed with VSCO with a5 preset

På disse ostesmørbrødene brukte jeg litt kyllingfilet fra middagen dagen før – kjempegodt sammen med cheddar!

Du trenger💛

4 skiver med valgfritt brød (jeg bruker proteinbrød)

2ss olivenolje

Opprevet kylling til 4 skiver (evt. kyllingpålegg)

1/2 pose revet cheddar

4 skiver Norvegia

Et dryss rosmarin

Slik gjør du💛

Sett stekeovnen på 200 grader. Legg 4 skiver på et stekebrett og smør dem inn med olivenolje. Topp med kylling, ost og krydder og sett i ovnen i ca 10 minutter eller til osten blir gyllen.

Da må du ha en nydelig torsdag!

 

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s