Ting jeg elsker fredag

Hei og god fredag!💛

Det er fredag ettermiddag og helgen har offisielt startet. Håper du har noen fine planer i løpet av de neste dagene. Vi reiser til Kroatia i morgen så her pakkes det både sommerklær og badetøy🐬🐬🐬 Gleder oss til en ny uke med sol, ferie og sommer!

Dagens favoritter har virkelig gått på repeat ila uken. Jeg har fått skikkelig dilla på “iced matcha latte” og i dag deler jeg en superrask og enkel oppskrift. Ungene spiser pannekaker som aldri før (!!!) og lengre ned i innlegget finner du oppskrift på barnas favoritt lunsj.

Håper du kan ta med deg noen tips!

                                                                   💛💛💛💛💛💛

Banan&Havre Pannekaker🍌🍌🍌

Tjohei som denne jenta lager pannekaker om dagen! Ungene har blitt hekta på banan og havrepannekaker som aldri før. Personlig synes jeg det er helt greit med pannekaker når ingrediensene er sunne og næringsrike. Melet er byttet ut med grove og langsomme karbohydrater i form av havregryn – så disse små lappene er gode for små mager.

Du trenger til ca 8 lapper💛

1 egg

1 banan

1ss vaniljekesam

2dl havregryn

1ss lønnesirup

1ts cocosa olje

Miks alt med en stavmikser og stek i litt smør.

Mango Noisy🍑🍑🍑

Personlig synes jeg at dette er tidenes sommerdrikk noensinne. Så utrolig god og frisk på smak, dette er smaken av sol og sommer. Jeg liker best å fylle et glass til randen av isbiter, ha oppi litt mango noisy og bare nyte. Kjempe godt om kvelden hvis du vil ha noe ekstra godt i glasset.

  Iced Matcha Latte🍵🍵🍵

Okei jeg har sikkert sagt det før, men få ting slår en god iced matcha latte på en varm sommerdag. Leskende, kald og skikkelig god på smak – og det beste av alt? Dette er ekte superfood. Matcha te er fullstappet av antioksidanter, det booster forbrenningen og roer nervesystemet. Det er supert for både blodsukkeret og kolesterolet og du får i deg en drøss med vitaminer. Dette er en superdrikk du virkelig må prøve!

Slik gjør du💛

Ha 1ts matchapulver i en gryte, topp pulveret med litt vann og visp sammen. Ha i ca 3dl mandelmelk (melk etter eget ønske) og rør godt sammen. Vil du ha en søtere smak anbefaler jeg 1 dråpe stevia vanilje. Ha alt i en blender og miks godt. Hell matcha latten over ett stort glass med isbiter og nyt!

                                  Processed with VSCO with a5 preset

Da håper jeg at du får en nydelig fredag og helg!

Maria💛

 

 

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s