Fyldig og kremete gulrotsuppe

Hei fine deg og god torsdag!ūüíõ

I g√•r ble det jammen meg en god og varm suppe til kvelds, og selv om gradestokken viser skikkelige sommertemperaturer var det utrolig godt. En rund, kremete og fyldig suppe stappet med √łkologiske gr√łnnsaker og masse digg – ¬†ordentlig supermat for kroppen.

Personlig liker jeg best at denne suppen har en god og fyldig konsistens. Liker du den mer “rennende” er det bare √• tilsette mer vann. Hemmeligheten til den gode og s√łte smaken er fersken – supergodt til rotgr√łnnsaker!

Du trengerūüíõ

1 klatt sm√łr til steking

1 oppkuttet sjalottl√łk

1 hakket hvitl√łk

1 pastinakk

5 gulr√łtter

1 fersken

2ss hakkede tomater

4dl vann

1ss buljong

1 boks soya cuisine matfl√łte/ vanlig matfl√łte

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gj√łr duūüíõ

Ha en dasj sm√łr i en dyp gryte og varm opp. Ha oppi sjalottl√łk og surr den blank. Skru ned varmen et par hakk og tilsett hvitl√łken. Etter et par minutter tilsetter du gulr√łtter og pastinakk (i biter) og steker noen minutter. Ha i fersken og hakkede tomater og bland dem godt med rotgr√łnnsakene. M√•l opp 4dl vann og tilsett i gryta. Jeg bruker buljongpulver som jeg tilsetter direkte i gryten. Ha i matfl√łten og sm√•kok det hele i ca 20 minutter. N√•r alt er klart moser du suppen forsiktig med en stavmikser. Jeg liker best n√•r det er litt tekstur og fylde, men dette velger du selv. Server med litt godt br√łd og gjerne Creme Fraiche.

Ha en nydelig dag videre!

¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†Mariaūüíõ

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.