Supersaftig bananbrød

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger💛

2 modne bananer

1,5dl melk

50ml rapsolje

50ml honning/ 1 beger vaniljeyoghurt

1 egg

1ts havsalt

1 ts ekte vaniljepulver

2ts bakepulver

150g speltmel

150g havregryn (mal til mel eller bruk havremel)

1/2 banan til pynt

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du💛

Sett ovnen på 180 grader over og undervarme. Bland bananer, egg, melk, olje, honning/ yoghurt i en miksmaster. Bland sammen de tørre ingrediensene og ha dem oppi røra. Bland godt sammen og hell i en brødform. Jeg deler en 1/2 banan i 4 og legger oppå brødet. Strø over litt chiafrø og et dryss kanel. Stek brødet midt i ovnen på 180 grader i ca 40 minutter. Avkjøl på rist.

Processed with VSCO with a5 preset

LagreLagre

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s