Hjemmelagde ispinner

God morgen💛

For en stund tilbake kom jeg over noen lekre og kule isformer fra Lekue. Ikke bare ser de bra ut, men de er utrolig brukervennlige. De er laget av silikon og du kan til og med stable isen oppå hverandre i fryseboksen. Enkelt og greit og lite søl – her går det fint ann å la ungene få prøvd seg og.

Jeg lagde 3 ulike is med 3 ulike smaker. I “voksen isen” tilsatte jeg litt sukrinmelis for sødme, mens i den til barn er det søte frukter og vaniljeyoghurt som gjelder. Mine unger elsket isen, og spesielt det at den kom i så kule former!

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg tok utgangspunkt i ungene sin mango smoothie når jeg lagde isen. Bruk fantasien og lag med dine egne favoritt ingredienser. Ha yoghurt + melk som base – så kan du smake deg frem til herlige kombinasjoner!

Jeg brukte frosne bringebær i jordbærformen (allergisk mot jordbær), men her kan                                              du gjerne bytte ut med ferske jordbær🍓🍓🍓

Processed with VSCO with 5 preset

Her har du oppskriftene💛

Cocktail Recipe Blog Graphic-2

Det som er greit med hjemmelaget er at du vet hvilke ingredienser som er tilsatt! Da kan du selv styre hvor mye sukker som går i miksen og du trenger ikke å tenke på unødvendige tilsetningsstoffer.

Ønsker deg en fin torsdag!

Maria💛

 

LagreLagre

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s