Guacamole Party & VM Platter

Sommer betyr avslapning, deilig mat og raske oppskrifter. Smoothies 2go, lekre fruktfat og enkle salater er bare noen av mine sommerfavoritter. Det å være i total feriemodus er så herlig! Endelig er sommerværet på vei tilbake og det gledes. Dagens oppskrift er superrask og enkel, uten å ofre smak, næring og kvalitet – akkurat slik en sommeroppskrift skal være. Dette lekre guacamole fatet lager du på 1-2-3.

Processed with VSCO with a5 preset

For det første – jeg er litt av en avokado snobb. Har den brune flekker går den kun i smoothien – i guacamolen er det kun #freshlookinavocados som gjelder. Jeg elsker å lage en grønn og fyldig guacamole, det er så enkelt og kjapt gjort – lov meg at du ikke kjøper ferdiglaget. Den du lager selv er fersk og næringsstoffene er 100 ganger bedre når du lager det fra bunnen av. Så tommel opp for hjemmelaget guac!

På mitt fat finner du blant annet: 

Gulrøtter, agurk, ost, nøtter og tortillachips✨✨✨

Processed with VSCO with a5 preset

Til guacamolen trenger du: (dette er min favoritt miks – ha oppi de ingrediensene du liker)

1 moden avokado

1 liten sjalottløk

1 dryss chilipulver

1 liten bunt koriander

Salt og pepper

Start med å skjære opp avokadoen og ha den i en skål. Ha i krydder og mos det med en gaffel til ønsket konsistens. (Jeg liker en chunky guacamole). Ha i løk og koriander og rør det godt inn. Kutt opp grønnsaker og dander dem på et fat med resten av ingrediensene. Server!

Dette “party ” fatet passer perfekt til helgekosen – særlig nå som VM ruller på skjermene. Kanskje du kan lage det til VM finalen?😉⚽️

Nå skal lørdagskvelden nytes til det fulle! God helg!💫💫

                                                                      Maria💛

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.