Ruccola, mango og avokado salat

God kveld💛

I dag har jeg laget en kjempegod salat og jeg er så glad for å dele denne oppskriften med dere! Denne ruccola, mango og avokado salaten er min favoritt salat denne sommeren og ja – den er superenkel å mikse sammen.

Processed with VSCO with a5 preset

Ikke bare ser den innbydende ut, men den smaker helt fantastisk. Her får du en miks av søtt, surt og en anelse sterkt – passe perfekt spør du meg. Lag den som en herlig lunsj eller som en forrett. Uansett vil den falle i smak.

Processed with VSCO with a5 preset

Noen ganger passer frukt helt supert i en salat, særlig når du bruker ruccola salat. Her passer alt fra mango til jordbær – bruk fantasien! Jeg passer alltid på å putte litt avokado i salaten da den er full av sunt fett – det gjør salaten litt mer fyldig. Og ja – nøtter! Nøtter er så utrolig godt i en ellers daff salat. Kjør på med mandler eller cashewnøtter, begge typer fungerer supert til det grønne.

Du trenger💛

1pk ruccola salat

1/2 mango

1/2 avokado

En neve nøttemiks

1 egg

Til dressingen💛

1ss olivenolje

Saften fra 1/2 sitron

Salt og pepper

Et dryss chilipulver

En hakket bunt med koriander

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du💛

Start med å lage dressingen i en liten skål. La den stå på benken til salaten er klar for å mikses. Kok et egg til ønsket konsistens og hakk opp ingrediensene til salaten. Ha alt i en mikse bolle og tilsett dressingen og nøttene. Dander på en stor tallerkenen og strø gjerne over litt hampfrø.

Processed with VSCO with a5 preset

Ha en nydelig kveld videre!

Maria💛

LagreLagre

LagreLagre

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.