Ovnsbakte grønnsaker med kremost

God mandag💛

Hvordan har din mandag vært? Her har dagen gått til ukeshandel, planlegging og en liten matlagingsøkt. Superduper klar for ny uke med andre ord. Nå skal jeg straks hive meg rundt å lage en skikkelig god mandagskvelds, men før det skal du få ukens middagstips.

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg er veldig glad i rent kjøtt, særlig kylling og fisk – og i dag skal du få et tips som passer perfekt til middagen, nemlig ovnsbakte grønnsaker. Grønnsaker i seg selv kan være litt kjedelig, men med denne ingrediensen blir de både smaksrike og saftige. Disse her passer like godt i ovnen som på grillen.

Processed with VSCO with a5 preset

Ingrediensen som gjør dette tilbehøret supert på middagsbordet er Philadelphiaost med urter. Bruk et beger og fordel godt over grønnsakene før du setter dem i ovnen. Når de er ferdige blander du dem sammen and VOILA. Knallgode grønnsaker på 1-2-3.

Processed with VSCO with a5 preset

Her må du nesten velge hvilke grønnsaker du foretrekker – personlig liker jeg best en miks av gulrøtter, brokkoli, reddiker og løk. Supergodt til for eksempel laks/ørret. Ha dine favoritter i en ildfast form, krydre med salt og pepper, dryss over litt god olivenolje og avslutt med kremosten. La grønnsakene steke i ovnen på 200 grader i ca 25 minutter.

Ha en nydelig mandagskveld!

Maria💛

 

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.