Blåbærsmoothie til en liten mage

Hei og god søndag!

Her har vi akkurat kommet inn dørene og snart er det tid for søndagskos og avslapning. Denne helgen bestemte vi oss for å dra på hyttetur med noen venner så vi har kost oss med sommervær, sommermat og godt humør. Elsker den norske sommeren, særlig på sørlandet der temperaturen alltid er noen hakk varmere enn her😉

Processed with VSCO with a5 preset

✨✨✨✨✨✨✨

Processed with VSCO with a5 preset

Mine barn er skikkelig glad i smoothies, noe som jeg personlig synes er supert da jeg kan hive oppi masse god næring. Det er ikke alltid like lett å få i ungene alt de ska ha av grønt og frukt i løpet av en dag. Derfor er et smoothie måltid en god måte å sikre gode næringsstoffer på.

Processed with VSCO with a5 preset

I den siste tiden har det gått mye i blåbærsmoothie. Denne er laget på frosne bær noe som gir den en herlig kald og kremete konsistens. Smaken er helt super så denne må du virkelig prøve!

Du trenger til to sultne mager💛

2 isbiter

1 liten kopp frosne blåbær

1 ss yoghurt

1/2 avokado

1ss chiafrø

1ts kokosolje

2-3dl melk

Slik gjør du💛

Ha alle ingrediensene i en god blender og miks godt. Server med engang.

Processed with VSCO with a5 preset

Da håper jeg at du får en fin søndagskveld!

Maria💛

 

 

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.