Smoothiebowl med kalde blåbær

God morgen til deg og god torsdag✨✨✨

Processed with VSCO with a5 preset

I skrivende stund har jeg akkurat spist en stor skål med blåbærsmoothie – Y U M! Noen ganger sparer jeg frokosten til Klara sin første hvil – av og til er det herlig å bare slappe av og nyte frokosten helt for seg selv.

Dagens frokost ble som sagt en deilig og kald smoothiebowl med blåbær. Så frisk, god og ikke minst full av næringsstoffer! Et perfekt og sammensatt måltid på morgenkvisten. Når det kommer til smoothie liker jeg best å bruke frosne bær – konsistensen blir mye mer kremete og jeg foretrekker en kald smoothie.

Du trenger💛

1 liten kopp med frosne blåbær

Et par isbiter (valgfritt)

1ss gresk yoghurt

1ts peanøttsmør

1ts dragefruktpulver (valgfritt)

1/2 avokado

2dl mandelmelk

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du💛

Ha alle ingrediensene i en blender og miks godt – server i en skål og topp med kokos, chiafrø og eventuelt litt ferske blåbær.

Processed with VSCO with a5 preset

Her er det plutselig 12 grader og regn i luften så i dag blir det matlaging og innekos på oss. Håper du får en nydelig dag!

Maria💛

LagreLagre

Advertisements

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.