Frokostfavoritt og ny bloggside

God morgen til deg!

I dag lanserer jeg min nye bloggside –> www.mariashealthychoices.com. Jeg har jobbet lenge med denne siden slik at du kan få en fantastisk god opplevelse når du besøker min blogg. Her får du en super oversiktlig bloggside med kategorier som gjør at du finner frem til oppskrifter og innlegg mye lettere.

Det er også enkelt å følge meg på instagram og facebook –> bare trykk på sosialemedier ikonene så får du en direkte link.

Ellers vil jeg dele en av mine absolutte favoritt frokoster, overnightoats – eller kjøleskapsgrøt som det heter. Dette er et genialt konsept da frokosten lages av seg selv over natten. Lager du grøten i en kopp er det også lett å ta med på jobb.

Du trenger💛

1ss chiafrø

2ss havregryn

2-3dl mandelmelk

1ss gresk yoghurt

Slik gjør du💛

Bland alle ingrediensene godt sammen i en skål/kopp/glass. La det stå i kjøleskapet i minst 4 timer eller over natten. Når grøten er klar kan du tilsette det du måtte ønske av søtning. Personlig liker jeg best et dryss med kanel, et dryss med vanilje og en dæsj syltetøy. Perfekt kombinasjon!

Processed with VSCO with a5 preset

Da håper jeg at du er fornøyd med bloggsiden min og jeg setter stor pris på at nettopp du er innom og leser. Følg meg for flere herlige og sunne oppskrifter!

                                                                     Maria💛

Posted by

Hei og velkommen til bymariahaugland - en blogg som setter fokus på god mat, en positiv livsstil og en roligere hverdag. Jeg tror at det du spiser, hvordan du tar vare på kroppen din og hvordan du føler deg henger sammen. Min lidenskap er å sette fokus på en enkel, rolig og intuitiv livsstil. Jeg bor i Stavanger med min mann og mine to barn, Ulrik på 3 år og Klara på 1 år. De er en stor del av livet mitt og vil være en naturlig del av denne bloggen. Du vil også finne mat for hele familien samt sunne og næringsrike oppskrifter til barn. Mine oppskrifter er laget med gode råvarer, sunt fett og de er alle fri fra raffinert sukker. Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Jeg har fokus på en langvarig livsstilsendring og jeg vil vise deg hvordan du kan unngå «quick-fix» løsninger i hverdagen. Følg meg for herlige oppskrifter som både styrker kropp, humør og energinivå. Tusen takk for at nettopp du stopper innom - legg gjerne igjen en kommentar og ikke nøl med å ta kontakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.